Український Державний Науково-Дослідний Інститут «Ресурс»

(044) 529-60-56
(044) 528-55-24
м. Київ-150, вул. Малевича, 84
info@ndiresurs.gov.ua

31.03.2023


     Фахівці відділу досліджень контролю якості зерна, зернопродуктів та продовольчої групи товарів УкрНДІ «Ресурс» 31 березня 2023 року відвідали виставку, яка відбулась на території Міжнародного виставкового центру (МВЦ), на якому також проходили такі всесвітньо відомі міжнародні виставки як InterCHARM-Україна та Aquatherm Kyiv.

     WorldFood Ukraine - Найбільша в Україні Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв! На виставці була представлена продукція виробників, дистриб’юторів та імпортерів продуктів харчування та напоїв; постачальників та виробників торговельного обладнання, пакування, інгредієнтів, обладнання для виробництва.

     Метою відвідання виставки було ознайомлення з новітніми технологіями пакування та виготовлення сублімованої продукції та тривалість їх зберігання. На виставці були декілька представників українських виробників, а саме ТМ «Ledova» інтернет сторінка виробника https://ledova.com.ua/sublimovani_stravy; український виробник страв швидкого приготування Торгова марка «Happy elk» інтернет сторінка виробника https://happyelk.com.ua ; український виробник перших страв та м'ясних консервів ТОВ «Черкаський м'ясокомбінат», а також Торгова марка «Сто пудов». Сублімація – це зовсім новий напрямок у харчуванні. Дієтологи вважають, що сублімована їжа засвоюється, ще не доходячи до шлунка. Такою їжею дуже швидко наїдаєшся і кілька годин почуваєш себе абсолютно бадьорим і ситим. Сублімована їжа – це ідеальний варіант для тих, хто завжди в шляху. Оскільки такі продукти довго зберігаються й швидко готуються: залив водичкою – і порядок.

Галерея


Top