Український Державний Науково-Дослідний Інститут «Ресурс»

(044) 529-60-56
(044) 528-55-24
м. Київ-150, вул. Малевича, 84
info@ndiresurs.gov.ua

17.07.2023


     14 липня 2023 року в УкрНДІ «Ресурс» відбувся комунікативний захід - Круглий стіл за участю начальника відділу державної політики у сфері державного матеріального резерву Міністерства економіки України НОСКА О.В., т.в.о. Голови Державного агентства резерву України БАБАКА Д.А. та науковців Інституту. Розглядалися питання щодо ходу виконання спільно з підвідомчими підприємствами і організаціями проєкту «Державної цільової енергозаощаджувальної програми для підприємств і організацій системи державного резерву України», а також стан виконання науково-дослідних робіт за дорученням Міністерства економіки України та проблеми, які виникли під час їх виконання:

     - НДР «Визначення доцільності зберігання в державному матеріальному резерві матеріальних цінностей промислової та продовольчої групи товарів, виходячи із реалій сьогодення та європейського досвіду».

     - НДР «Розробка системи зберігання в державному матеріальному резерві нафтопродуктів та проведення розрахунків вартості за зберігання нафтопродуктів у приватному та державному секторі економіки з урахуванням європейського досвіду та світової практики».

     В.о. директора Інституту, доктор наук з державного управління Литвин Ю.О. виступив з промовою щодо ролі і місця УкрНДІ «Ресурс» в світлі прийняття Закону України «Про державні резерви» та участі у виконанні розпорядження КМУ № 771-р від 19 серпня 2022 року. Дане питання активно обговорювалось учасниками заходу.

Галерея


Державне агентство резерву України круглий стіл

Top